Bingo Lotto...

Sitter hos grannarna och spelar Bingo Lotto. Var fan ett nummer från att vinna en milijon! Tror ni jag är lite frustrerad över de eller?! Jävla skit. Sitter i en timme för att vänta på att spelen ens skulle börja sen 10 min senare så var de över... Skräp!

Nej, nu ska vi ner på en cigg för att trösta..

Troja

På Josefine's begäran att lägga upp lite bilder så kan jag ju starta med den finaste hunden som finns, min Troja :)


God morgon

Sitter och halvtittar lite på Top Model, och äter kakor!
Idag blir de en sväng till Borås för Tobias ska hämta ut sin telefon och jag ska till Hööks och köpa mig ett par skor. Sen får vi väl se vad som händer.

Och imorgon är det nyår. Shit va fort denna veckan har gått! Vad händer ens imorgon? Fest? FAN! Måste till systemet idag..

Nej nu får jag göra mig i ordning!


Äntligen!

Äntligen fick jag min choklad! Min käraste körde bort till Statoil så jag kunde köpa min efterlängtade choklad som jag tjatat om de senase timmarna...

Tidigare ikväll fick vi sällskap av Josefine von Snygg och Roy. Blev en väldigt fin och exklusiv måltid med dom, Pizza! Haha. Mysigt vart de iallafall :)
Senare ikväll kommer Kill Bill Vol.2 på TV. Kan lika gärna kolla på den för såg 1:an igår. Tobias somnade dock fint när den precis börjar. Min trötter! Nej nu ska jag återgå till kak-och-choklad ätandet!


Åååh!

NU! Nu är jag tillbaka igen! Med ny blogg och den snyggaste designen fixad av en underbar vän <3 Tack Josefine! Sitter hemma och bara njuter av att vara ledig. De behövdes verkligen känner jag! Tobias och djuren ligger bredvid och kollar på TV. Eller ja, Djuren sover och Tobias är inne i TV:n.

Hoppas alla haft en bra jul! De hade jag iaf :) På själva julafton var vi uppe hos Tobias föräldrar och åt och öppnade julklappar och sånt som man gör. De va mysigt och jag fick jättefina grejer, tack! Sen på juldagen var vi uppe kl.05:00 för att packa bilen och åka upp till mina föräldrar i Jämtland. De va en 12 timmars biltur. Jag Tobias och Troja. Troja var så duktig! Hon sov typ hela vägen, jätteduktig var hon!
De va kul att träffa mina föräldrar igen, sist var 4 månader sen så de var på tiden så att säga! Mamma hade lagat massa mat och bakat massor av godsaker! Gick säkert upp några kilon... Blä!
Fick massa finfina grejer av dom också!
Vägen hem den 27:e å andra sidan var ju rena mardrömmen! Mellan Uppsala och typ Gävle (ca 20-30 mil) var snöstorm men Klass 1 varning och dammsnö hela vägen! Lastbilar körde som idioter (vilket också resulterade i många olyckor) blåste förbi oss i full fart! Vi såg kanske bara 1 meter framför bilen. Usch! Men hem kom vi iaf efter många timmar och skönt var de!

Nej, nu måste jag nog gå ner och slänga in en tvätt. Kom på att jag har tvättid idag.. Fy va trist!

Be back later ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0