Heeej bitches... Har varit på sjukhuset oc...

img_0522 (MMS)

Heeej bitches... Har varit på sjukhuset och röntgat min jävla axel. Ska till ortopeden(?) om typ 2 veckor. Hoppas på en operation så ja kan röra armen som en normal jävel utan att den hoppar ur led...  Blev en sjukt god frukost i väntan på att bussen mot jobbet skulle gå. Typ en varm macka med kyckling roccula och lite annat gojs. En stor latte på de och MUMS!  Ha en underbar dag i solen!


Mobilbloggarrr  Sitter på tåget påväg till...

img_0486 (MMS)

Mobilbloggarrr  Sitter på tåget påväg till jobbet.. Känns så jävla skönt att det äntligen är fredag efter en kväll vecka. Välkomnar nu mitt sociala liv tillbaka i kommande vecka ;) nice! Nej. Nu ska jag återgå till mitt musiklyssnande och kanske slumra lite.  Hörs senare ~Ciao


Gud pissar på oss idag...

...det regnar ute.
Och jag gillar det inte..

Har inget vidare än vädret att gnälla på idag. Kan väl iofs tänka mig lite korkade människor men de e inget jag tänket ta upp här..

Här får ni iaf en grymt snygg bild på mig taget sisådär nyss...

Min lugg är inte gul/grön, den är faktisk orange...

Måndagsångest..

Jahopp, då var det måndag igen..
Vart tog helgen vägen?

Jobbade i lördags så det blev inte så mycket till helg att njuta av denna veckan heller.. Men jag kan ju alltid trösta mig med att jag jobbar sent denna veckan så jag får iaf sova!

Låg och funderade på det i morse efter Tobias åkt till jobbet, jag tycker att någon ska ge mig en Kitchen Aid. Jag vill verkligen ha en! Färg har jag inte riktigt funderat på men dom gräddvita är ju jävligt snygga! Och dom lila, och gröna och rosa! ÅÅÅH! GE MIG EN!!!!


Bara ett litet tips på vad jag vill ha i present ;)

Boring friday..

Min fredagskväll består av detta. I åtminstonde en timme till sen är det läggdags...



Imorgon ringer klockan 04:15 och sen blir det jobb 6-15..

Ha en trevlig kväll allihopa!

Stinkande hund och fiskpinnar...

Hello

Sitter och slappar lite i soffan. Är helt slut! Blir nog sängen snart. Tro det eller ej men ja, jag ska lägga mig snart och klockan är inte ens 20:00.. Skönt! Klockan ringer ju 03:45 och sova vill jag ju göra!

Troja stinker blöt hund (vilket inte hör till vanligheten) hon har lekt i våran vattenbalja utanför så hon är blöööt! Pucko! Ska se om jag någon gång kan slänga upp videon jag har på henne när hon håller på där. Ser asrolig ut!



Nej, blir att fixa i ordning mig för sängen nu.
God natt

Björn Rosenström

Slänger upp en snabb bild på mitt face för idag.
Nu ska jag åka till Idaho och tjöta sen blire Björn :)


Worki worki..

Sitter på mitt andra jobb.. Vart uppe sen halv 8 så är lite trött..
Fixade frulle och satte på TV:n. Fan, The Nanny var på och gjorde min morgon! Jag ÄLSKAR The Nanny. Haha.

Får se vad dagen har att bjuda på, ska vara här i några timmar iaf, hur länge vet jag inte än men det märker jag väl.. Ikväll kanske det blir krogen i Bgd och kolla på Björn Rosenström, får väl se om jag har råd och ork för det.. Vill dit men har en känsla av att min sambo inte är lika sugen...
Jag vill ha en Rosa Pantern! Aah, kärlek! Får mig att längta ännu mer till sommarn!

Sugig uppdatering har det varit här också. Jag har inte känt att jag har verken tid eller lust för det. Har vart mkt med jobbet och flytten och sen det underbara vädret!
Dåliga ursäkter, I know. Men jag är grym på att komma på ursäkter.. Haha..

Nej, nu ska jag hitta på nått annat..

Bjuder på en gammal bild på mig

RSS 2.0