Blöööh

Sitter här hemma i soffan. Borde vara på jobbet och borde precis haft min sista rast men där är jag inte. Har mått illa mestadels hela dagen och vid halv 4 tiden blev jag i tvingad mitt första mål mat. Mår väl lite bättre nu men fortfarande illa till och från.

Var vid huset en sväng förut, lämnade massa möbler. Min typ älskade vetrinskåp som känns allt annat än stabilt med sina glassidor och en stor jävla spegel i. Jag var helt hundra på att det skulle gå sönder på vägen dit men det höll för fan! Underbart!

Nu sitter vi i vårat vardagsrum i lägenheten för förmodligen sista kvällen. Ingen TV, i en soffa (vi brukar annars ha varsin men den som är kvar ska vi kasta så den funkar nu..) och det vi hör är katterna som käkar sitt torrfoder ute i köket.. Vilken helkväll...!

Imorgon är jag ledig från jobbet och jag hoppas att jag mår bättre då. Då ska vi väl förhoppningsvis flytta ALLT som vi har kvar i lägenheten, göra några ärenden i borås och flytta alla djuren till huset (dock ej hästarna än..)


Nu ska jag återgå till min tysta torsdagskväll och förmodligen snart somna i soffan, OM jag får plats då vill säga...

Just ja, det var några som vill att jag ska ladda upp flera bilder på huset. Och det ska jag, ska ta med mig min trotjänare och gå lös på hela stället!
Ni kan ju iaf få en annan lite bild på det så länge.


Hade gärna varit vid huset nu och myst framför brasan, men det får bli imorgon istället.

Bilden är tagen när vi var där och hälsade på i jan-feb typ.
Nu är det tack och lov inte riktigt lika mycket snö kvar!

Lazy daaay

Är trött som ett as idag. Sov till 11, det var superskönt iaf! Men jag är trött, jag fryser och jag hade mer än gärna gått och lagt mig igen. Men det går inte, jobbet kallar!

Se om fröken hund har någon lust att vakna sen och gå ut i de dystra vädret..

Jag vill till huset, vill dit och fixa och greja. Men det får vänta tills fredag, då kommer även någon försäkringsgubbe dit med för att se över allt och vafan dom gör..

Bilderna från helgen går väl inte sådär jättesuperbra med för jag orkar verkligen inte hämta kameran och lägga in dom i datorn. I know, jag är världens latmask!

Nej, nu har jag suttit här och dragit ut på detta allt för länge.
Dags att slänga på mig kläder, rasta hund, handla och sen åka tåg.

Hör kanske av mig senare ikväll.
Ha en bra dag!


Sitter på tåget på väg till jobbet. Vilket...

Sitter på tåget på väg till jobbet. Vilket underbart väder vi har! Köpte en skinnjacka i fredags som är grym, det är till och med varmt i den! Hoppas detta kan fortsätta så snön smälter bort vid vårt hus. Det hade vart asnajz!  Glömde mina kära hörlurar till mobilen så någon musik på vägen blir de inte. Får väl sova istället då. Är astrött idag.  Var uppe vid 8(?) för att kolla axeln på vårdcentralen. De tog 5 min typ. Hon skulle skicka mig till röntgen istället. Kul.. Nej, nu ska jag hitta på nått annat.  Ha en fin dag i de fina vädret nu!


Helgen..

Heeeej...
Insåg att det har blivit lite dåligt med bloggandet nu de senaste.. Helgen har typ vart späckad.
Fredags då så var det en galen kväll på krogen med de snyggaste.
Lördags så fick vi nycklarna till vår underbara gård så vi körde dit lite grejer, sen på kvällen skulle det bli fest fast det blev väl ingen höjdare så jag och Ida krävde pengarna tillbaka och drog hem till henne och drack kaffe istället!
Idag, söndag så har vi mest vart i huset och fixat lite. Nu på kvällen kom Jimmy och Jimmy dit och vi käkade kakor och glodde på tv.

Har vart en bra helg, nu längtar jag till fredag då jag är ledig..
Lite bilder från helgen får nog komma imorgon, orkar inte det ikväll. Änna läggdags nu..

Sov gott


Can you guess?

Någon som kan gissa vad jag fick med mig hem idag?

Hehe


Idaaaag..

Känns som en fruktansvärt seg dag.. Eller ja, jag känner mig fruktansvärt seg, dagen har gått relativt fort!
Försöker få tag på Idaho, vi ska till gymmet om en liten stund. Men hon svarar ju inte...? Jaja.

Snart är det fredag och lön! Som jag längtat! Haha, hoppas att den blir fet denna månaden så jag kan köpa min älskade skinnjacka! Hade vart riktigt najs..

Nej jag får hitta på nått nu innan jag somnar!

Ciao

Sunday again...

Jahopp. Fan vad helgerna går fort! Känns som om helgen flugit förbi. Igårkväll var vi hos Josefine och Roy en stund och chilla. Idag får vi nog allt försöka packa lite. Börjar bli dags nu.. Har även fixat en sadel till Ibbe, känns skönt! Fick köpa hans gamla sadel från hans förra ägare, my dear friend Karolina :) Så det känns grymt! Nu behöver bara Ljómi en... Jag har valt en dyr hobby men jag älskar det så!

Den kommade veckan jobbar jag dag. Ska bli skönt att får umgås med min pojkvän igen! Annars när jag jobbar kväll så sover han när jag kommer hem och jag sover när han går upp. Extremt romantiskt I must say... NOT!

Nej, vi får väl se vad dagen bjuder på. Hörs nog senare!

Ha en trevlig söndag!


Älskade fredag..

Vaknade halv 12 eller nått. Grymt skönt att faktiskt få sova ut utan att Fröken Hund legat och slagit på mig när jag snoozat.. Dumma hundfan, det har hon gjort hela veckan. Typ psyko hund?

Idag är det en kort jobbdag, 5 timmar bara. Skönt!
Nu får det nog bli frukost, snäll sambo som inte köpte mjölk igår som han lovat...

Klickade hem lite grejer från nätet också när jag var i farten, inget speciellt. Blev bara sugen när jag såg en annan som köpt massa! Haha.

Nej, som sagt, FRUKOST NU!

Jag är hungrig...

...men är för lat för att fixa någon mat vid den här tiden på dygnet så jag får somna hungrig.


God natt


Hey mister superstar, i'll do anything for...

Hey mister superstar, i'll do anything for you Hey mister superstar, i'm your number 1 fan... Manson<3


Can you read me a bedtime story?

Okej då, somna kan jag väl säkert lyckas göra själv.. 

Kom hem och såg till min förvåning att jag fått ett oranget kuvert. I'm a rich bitch när jag blir gammal! Haha. Inte än men sen får man väl hoppas. Mina UV filter till objektiven hade också kommit. Dom hade jag glömt av. Men de känns skönt att ha dom nu iaf!

Även hunden hade lämnat en present i garderoben. Hundjävel har ätit upp klacken på att par av mina stövlar! Tur för henne att jag inte använder dom längre och skulle slänga dom men ändå! Hundfan...


Nej nu ska jag nog försöka sova. Hörs imorgon,
God natt

Sitter på tåget med Sonata Arctica i hörlu...

Sitter på tåget med Sonata Arctica i hörlurarna. Solen skiner och jag är påväg till jobbet. Hade inte bangat att sitta på en uteservering med mina tjejer och en stor latte! Men men, plikten kallar.. Hörs ikväll.


Ååååh..

Skulle vart en video men de ville inte funka från mobilen. så Suck you blogg.se! Nu skiter jag i detta och sticker till jobbet..


Pälsvästen

Snygga Jessi ville att jag skulle slänga upp någon bild på min pälsväst, och eftersom jag ändå har den hemma och jag är så grymt jävla snäll idag så tänkte jag att jag lika gärna kan slänga upp en bild.



Såhär ser den ut. Jag tycker den är grymt snygg och enkel. Just as I like it!

Diesel

Ligger och kollar på någon tattig film med Vin Diesel. Det är väl tur att han är trevlig att titta på annars hade nog inte filmen vart något vidare.. Idag har vi vart hos lite vänner här och där. Jättemysigt! Och massa kaffe! Det är inte fel.

Imorgon blir det jobb igen, sent denna veckan. Lite skönt att få ta igen sömnen är det allt iaf. Måste börja packa och rensa i min garderob i veckan. Nu är det inte långt kvar, börjar få lite panik med allt!

Nej, nu får jag väl försöka kolla på filmen..


Tagen för ett tag sen, osminkad och grejer..

Sitter hos Josefine och Roy. Har precis kä...

Sitter hos Josefine och Roy. Har precis käkat kladdkaka Fini bakat, myyycket gott! Har precis införskaffat mig ett patronbälte. I like<3 haha. Äsch, skriver nog senare. Mobil är jobbigt. Hah!


Vila i frid

Blev väckt i morse av att en nära vän ringde till mig i morse och sa att en kompis till henne var med i olyckan i natt och omkom.. De som hände var skithemskt, mina tankar går till de anhörigas familjer och vänner..

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2362891/tre-unga-kvinnor-doda-i-bilkrasch


Skriver senare ist..

01:31

Fan vad sugig camen är! Haha.
Nej, nu får det nog vara läggdags..


Sweet home..

Kom hem för en 15 min sen eller nått. Vart hos Tobias bror en sväng, jag och Ida satt inne och kollade på film medans killarna var i garaget och skruvade bil. Tobias är fortfarande kvar och jag är hemma i soffan nu. Skönt! Är jättetrött. Blir nosängen om en stund, om jag kan slita mig härifrån då vill säga. Haha.

Hittade förresten en skitsnygg pälsjacka (fejk ofc!) och ett par asheta skinnbrallor på Tradera som jag är riktigt sugen på att köpa! Undrar om min ekonomi tillåter de? Inte denna månaden kanske.. Det suger! Vad tycker ni?

Här är jackan iaf, I love it!
Vad tycks?

Fatcat

Just ja, hade nästan glömt att jag hade denna bilden på min fatty Pussi katt på datorn.
Här chillar hon i soffan, hon och valkarna... Haha


Troja säger hej..

Här är min storörade, skelögda hund, lång näsa har hon också...


It's raining men?

Eller inte... Men regnar gör det ju iaf. Nu blir det nog en sväng till stallet och sen kanske en fika någonstans.
Ida jobbar så vi drar till gymmet imorgon istället för idag som vi egentligen hade planerat.

Har en hund som står och nosar mig i örat, är inte riktigt säker på vad hon vill men tror att hon försöker säga att hon vill ha en ostbåge och att Tobias är dum som åt upp dom. Hmm, kanske inte..


Haha, I love it!

Önskar mig...


Lovely

Hon är, enligt mig en av dom absolut vackraste kvinnorna i världen!


Vad hände?

Det här med vädret förstår jag mig inte riktigt på. Jag tror faktiskt att det är så att solen har fått en förkylning (som många andra) vilket gör att det både snöar och regnar. Låter inte det som en bra förklaring? I sure think so! Haha. Nej, men vafan. Nu måste det ju räcka..



Tagen i helgen när solen sken in genom fönstret <3

Manson


Mmm, Manson. Bra grejer de!

Duktig tisdag!

Idag har jag jobbat, vart hos sjukgymnasten och tränat sönder och nu är jag äntligen hemma! Snart bär det iväg till stallet en sväng sen måste jag äta och duscha! Kanske se om Idaho är sugen på kaffe? Hmm..


Såhär kan man se ut ibland, synd att den är ful.

Detta är kärlek



Okej, det där med att lägga undan datan och göra annat funkar aldrig så bra för mig..

Måndag och Disney!

Ligger och jäser i soffan och halvkollar på Disney Channel. Tror det är dags att sova snart.
Var i stallet innan och avhårade min fina sötnos lite innan, nu är våren snart här. Han fäller som jag vet inte vad! Och den stora är ju nästan naken i jämförelse! Haha.

Denna veckan kommer väl mest bestå av jobb som vanligt, och imorgon blir det sjukgymnasten igen. Har en tid hos en "specialist" (?) för min axel den 28 mars, ska bli intressant och se vad dom säger om den. Operation eller inte? Märker vi väl då förhoppningsvis.

Nu ska jag sticka och ha trist någon annanstans!
God natt

.......

Nej, jag orkar inte. Är trött,

God natt


Sunday

Workout day! Nu ska jag nog förflytta mig härifrån och byta om, dra till Ida och sen blir det gymmet! Känns nice att äntligen komma igång. Och på tisdag blir det sjukgymnasten igen. Hoppas mina leder kan bli bra om ett tag då. För och inte tala om min axel, sjukgymnasten sa att den är extraodinär, det måste ju va positivt, eller hur? Haha. Kanske inte med tanke på vad jag kan göra med den.

Nej, nu drar jag på mig min outfit och sticker,


Ciao

Underbara helg

Finfiiint väder ute! Ska verkligen inte klaga med tanke på hur molnigt och dystert det vart hela veckan.. Perfekt att den kommer på helgen!

Idag ska pojkarna ut på sjön, får la följa med en sväng också. Tobias ville att jag skulle fota och det är inte ofta han frågar något sånt!
Nej, nu äre frukostdags! Svällter ju.. Haha.

Bild från förra helgen, kommer mer när jag orkar..



Friday, I'm in love

Tänka sig, det blev fredag denna veckan med! Idag är det sjukgymnasten som står på schemat, ska plågas som aldrig förr! Haha, nej får hoppas att det inte blir så illa.

Vad händer för er i helgen då? Kanske ska höra med Tobias om vi ska åka och lämna lite grejer i huset. Flyttar om 4, eventuellt 3 veckor exakt idag. Känns lite jobbigt. Har massvis att packa och sen måste jag ta mitt körkort innan annars är jag fast där.. Mår riktigt dåligt av den jävla pressen asså..

Nej nog om det. Nu ska jag göra något annat.

Puss

Tränat!

Idag drog jag och Ida till gymmet. Fixade gymkort och sånt så nu är det bara att köra gärnet! Imorgon ska jag till sjukgymnasten också så då vet jag nog mer vad jag kan göra. Det blev ett ganska lugnt pass idag, vi är båda lite halvförkylda fortfarande så tog det lugnt.

Nu är det hög tid för mig att göra mig iordning och sen sticka till tåget som går om 30 min..

Hörs eventuellt senare, eller imorgon!

Ciao

Ledig!

Idag är jag ledig, och FAN va skönt det känns! Tobias slutar om typ 20 min. Jag ska snart hoppa in  i duschen och sen göra mig iordning sen bär det av till Borås för lite shopping och sen till banken och fixa lite lånepapper.


Om EXAKT EN MÅNAD flyttar vi till våran lilla gård! Helt sjukt är de! Jag, gårdsägare? Liksom hallå, vad hände där?! Men ojoj vad jag ska inreda! Hehe.

Nej, nu får jag försöka slita mig härifrån.

Mitt i natten

Nu är klockan 01:22, de flesta sover väl med all säkerhet. Som min kära sambo och även våran hund. Hon ligger och sparkar på mig i sömnen och Tobias snarkar mig i örat. Underbart, helt jävla underbart.
Nej, tack! Jag har jättesvårt att sova när någon snarkar, putter på de och tvingar de att vända på sig. Jag är med all säkerhet en jätte hemsk person att sova med! Haha.

Imorgon är jag ledig, asskönt! Jag och Tobias ska till banken och signa papper. Nice 'e re!

Äsch, nu får jag väl försöka sova lite.

Natti natt på er

RSS 2.0