Spännande......

Idag är dagen jag absolut inte längtat efter, idag ska jag börja skifta på jobbet.
Så idag jobbar jag 15-00. KUL... Detta är så roligt. Jag kommer få stressa till jobbet för tåget är inne 20 min innan, jag kan inte ta mig till stallet till mina hästar överhuvudtaget förrens till helgen, om de inte vore för att (jag har jävla tur!) vi har en kompis som också jobbar i Gbg och slutar 00 så hade inte jag kunnar ta mig hem alls! Eller jo, klockan halv 5-5 på morgonen!
De ända posetiva jag kan komma på är nog sovmorgonen...

Men vi får väl se.

Slänger upp en sugig cambild men min voff är ju såå sötast! <3


<3


Dagen efter...

Ligger i soffan och segar för tillfället. Gick upp för inte ens en timme sen i hopp om att få köpa mat och mineraler till hästarna men icke! Maten fick jag inte ha i bilen för Tobias så min stora får väl svälta då. Fjantigt... Men skit samma!

Mår så mycket bättre idag än vad jag räknade med! Är jävligt förvånad för helvete vad de dracks igår! Haha..

Nej ska fortsätta och lata mig här i soffan.
Just ja, bilder från igår kommer nog senare när jag orkat leta fram kameran..

Ciao

Nirvana

Jag är helt fast, fast för alltid sen 7 år tillbaka!
Nirvana


Piller!

Idag har jag vart på vårdcentralen och fått två olika värktabletter, ett par mot migrän och de andra är typ som Ipren fast 3 ggr starkare! Nu jävlar ska huvudvärken bort!

Stack iväg till Ida på en kaffe efteråt, de va nice! Hon hade hittat ett par assnygga brallor på en blogg, love them! Så hoppas hon klickar hem dom snart så man får se hur snygga de är i verkligheten!

När Tobias slutat så blir det in till Borås en sväng för att handla, han jobbar idag så. Har dock typ brist på pengar så de blir väl inte så mycket shopping för min del men ett par leggings ska jag ha iaf tills ikväll! För de är trubadurkväll (I know! Låter typ astragiskt, men de är billig alkohol och nära om inte annat!) nere på krogen, är alltid MASSOR av folk där så det blir trevligt!

Nej, nu ska jag nog göra något annat, eller?

Ciao

Ååh vilka minnen!

Ajaj!
Hittade min externa hårddisk och de var väl inte så smart! Haha, hittade MASSOR av gamla bilder från de senaste typ 3-4 år sen.
Bjuder på några knäppa! haha




Cp bilder på mig, på mig och Flumm, på Tobias som rödhårig(Älskade de!) och på mig och Linda när vi var i München. Underbara minnen därifrån, skall absolut tillbaka dit och till familjen vi bodde hos! Helt underbart vackert var det.

Nej, NU är det faktiskt läggdags för nu kom Tobias hem.

God natt!

Ensam hemma!

Fast de kan jag väl inte säga att jag är heller. En hund och fyra katter ger ganska mycket sällskap, lite för mycket ibland bara! Haha. Två av katterna ligger gärna på en och en brevid en den sista på armstödet på soffan. Sen hunden då som ligger och knör i soffan halvt på en.. Ja, ensam är jag nog aldrig.

Och när Herr Sambo kommer hem återstår att se, han är och leker med Josefine's (SICKBITCH.se) pojkvän, Roy i hans garage.. Blir nog en liten kisstur med Fröken Hund sen sovdags, jag är trött!


Älskar denna killens röst!
http://www.youtube.com/watch?v=SR6iYWJxHqs


Bild från när jag var på THE STUDIO i Göteborg och blev fotad.


Nej, nu får jag hitta på något annat!
Ciao

Filmtajm

Sitter och kollar på Boogeyman The Return, eller ja. De stod Boogeyman 3 när vi startade den så får väl se vad de är för nått! Ligger förövrigt en hund brevid mig som tar upp halva soffan... Mysigt typ! Haha.




Shit!

Ojdå, här vare dött!

Det var ju inte meningen. Förra veckan mådde jag så jävla illa och kunde inte äta något på flera dagar så hade ingen ork för något! Men nu äre bättre.

Snabb update dårå, har inte hänt så mycket senaste veckan. I söndags iaf var vi och hälsade på och fotade lite vid huset jag och min sambo köpt. Och jag skojar inte, fan vad jag längtar tills 1:a April då vi får nyckeln! JAG VILL FLYTTA NU!!!

Slänger upp några bilder sålänge iaf. Tog dock inga bilder inne, glömde av det men lite grann från utsidan på huset och stallet och så.

Titta och njut ;)

Stallet

 

Huset

Entrén

Inte de bästa bilderna men de är lite iaf!

Nu väntar jag på att min pojke ska komma hem så vi kan gå en sväng!

Prinsarna!

Sitter och väntar på att mamma och min systerdotter ska komma hit så skall vi åka till stallet sen och hälsa på mina prinsar. Mamma är nere i Göteborg i en vecka eller liknande nu och hon har inte träffar Ljómi sen i slutet av Augusti och Ibson har hon aldrig ens träffat med tanke på att jag fick honom för 2,5-3 månader sen eller något sånt där. Ska nog ta med mig kameran och se om det kan bli några fina bilder på dom i snön!

Ljómi från Nedergården

Vintern 2010


Fetischer

Okej, vi alla har dom. Jag kan erkänna att jag är BESATT av solglasögon! Det spelar ingen roll om det är sommar eller vinter när jag köper dom. Hittar jag ett par snygga så måste jag ha dom. Och det måste såklart vara dom STÖRSTA jag kan hitta. Helt sjukt! Haha.

Vilka är era fetischer?

Observera att detta bara är några av alla mina jag samlat på mig...


Fetischer

Okej, vi alla har dom. Jag kan erkänna att jag är BESATT av solglasögon! Det spelar ingen roll om det är sommar eller vinter när jag köper dom. Hittar jag ett par snygga så måste jag ha dom. Och det måste såklart vara dom STÖRSTA jag kan hitta. Helt sjukt! Haha.

Vilka är era fetischer?

Observera att detta bara är några av alla mina jag samlat på mig...


Sommarn..

Fan vad jag saknar sommarn! Saknar alla ölkvällar, solen, bada, umgås, fota så mycket roliga grejer, bilträffarna, men framför allt, SEMESTERN!

Snabbt räknar så är det JÄTTELÅNG tid kvar! Men som dom säger, den som väntar på nått gott...

 

Nu är det läggdags för min del.

Slänger upp en bild tagen just från i sommras vid Fiskebäck.

Bilder från i helgen kommer i veckan.


Kitty Kat

En riktigt dålig cambild på mig och Fluffy tussen. Men hon är så vacker! Se om jag kan ta någon bättre bild i dagarna på alla katterna och kanske även hästarna med den fina systemkameran.

Nej, nu ska vi tydligen plocka upp Josefine, Roy och Ragge och köra dom till Rävlanda.



Grattis Fini!

Grattis på 24-årsdagen Josefine! <3
Hoppas du haft en toppendag, de förtjänar du!



Sorry för de röda ögonen men den är nice ändå!

Pix

Just ja, vi var i Göteborg på nyårsafton och kollade på fyverkerierna så jag passade på och testa lite vad den nya kameran kunde.
Här är några som jag gillar.




 


Bättre sent än aldrig...

Gott nytt år!

 

Hoppas ni hade ett bra nyårsgfirande! Själv var vi i Borås. Jag, Tobias och Troja. Vi var hos några vänner, det var lugnt, skönt!

 

Nej, jag orkar inte mera nu. Nu blir de en sista kisstur med Fröken Hund sen blir det sängen!

 

God natt!


RSS 2.0